Finalisten


Even voorstellen: de deelnemers van de tweede ronde!

Team Rubix

Dit team bestaat uit bouwkunde studenten aan de Haagse Hogeschool. De “Åånbøuw” van dit team is ontworpen als een doe-het-zelver naar IKEA concept. Rubix richt zich op handzame elementen die eenvoudig vervoerbaar zijn en gemakkelijk opschaalbaar. Tijd en effort van de bewoner drukken de kostprijs van de aanbouw.

Teamleden: Bas Janssen (captain), Wessel Aardse, Astrid Brandt Wassink, Skip Strik en Mitch Weening.

Klik en klaar was nog nooit zo waar!

Team Matchbox

Met de “Matchbox” wil dit team de status quo in bouwmethodes herdefiniëren. Dit ervaren team leunt op de ervaring en expertise van partijen als Block 2 Build, KAW, Reimarkt en Flex design. Het concept laat zich eenvoudig aanpassen aan uiteenlopende bewonerswensen. Daarnaast creëert dit team een sterke business case door een hoge restwaarde door hergebruik.

Teamleden: Mathieu Kastelijn (captain), Reimar von Meding, Klaas Droog, Jarin Rijpma, Ronal Lewerissa, Josien Kruizinga

Woonwensen waarmaken, ongeacht de toekomst.

Mijn Dreamteam

Met “Minne Box” gaat Mijn Dreamteam de woningmarkt op haar kop zetten. Het concept is eenvoudig op te bouwen, is modulair en is geschikt om aan uiteenlopende woonwensen tegemoet te komen in de aanbouw. Dit team wordt ondersteund door partijen als ZTE, Saint-Gobain, kwartiermakers in de bouw, VDL, Dus, The Form Foundation, Duurzaam 031 en De Meeuw en maakt gebruik van de nieuwste technologieën zoals 3Dprinten en een geïntegreerd health care systeem.

Teamleden: Brigitte Berends (captain), Peter Linders ( captain), Thieu Platenburg, Willem Louwers, Lamber Broeders, Hans Sanders, Florence Weverling, Frank te Poel, Els van Mierop, Dennis Bol, Ronald Slaats, Pim van Wylick, Bas Zwartkruis.

Team Box Solutions & Inbo Denktank

Inbo Denktank en Box Solutions en hebben na de eerste ronde de krachten gebundeld om hun concept te realiseren: een aanbouw van karton. Naast het geringe prijs en het gewicht van het product hebben de beide teams ook laten zien wat de esthetische waarden van karton zijn. Het team Box Solutions van de Haagse Hogeschool heeft in Inbo een professionele en betrouwbare partner gevonden. Het team van Inbo heeft in de eerste ronde zowel de Publieksprijs als de Juryprijs in ontvangst mogen nemen. De grootste uitdaging: Hoe overtuig je de conventionele bouwwereld om te gaan bouwen met een karton bouwsysteem?

Teamleden Inbo Denktank: Robin Beers (captain), Jeroen van Dam, Chris van Heeswijk, Richard Blees.

Teamleden Box Solutions:  Huub van der Hoorn (captain), Kelly Gumbs, Daan Graveland, Marco Maat, Valenciano Slory