Website online, inschrijving geopend!

Website online, inschrijving geopend!

320 240 Felix Knipschild

YES, het is 7 maart en de inschrijvingen voor de Woontransitie Hackathon zijn geopend! Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven om deel te nemen aan deze innovatieuitdaging. Ga samen met ons de uitdaging aan om tot een revolutionair concept van een aanbouw te komen en win realisatie van jouw idee!

Wij zoeken naar een aanbouw die 1) de wens om langer thuis te wonen ondersteunt en 2) de energietransitie naar een duurzame gebouwde omgeving mogelijk maakt. De winnende concepten bieden een antwoord op twee van de grootste uitdagingen van deze tijd: zorg & klimaat.

Kijk lekker rond op de website, verdiep je in de kwestie, spoor je netwerk aan en we zien jou graag op woensdag 10 mei in ’s Hertogenbosch!